.

.

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kuvia


Sain vihdoin aikaiseksi tyhjentää kameran koneelle. Nyt siis kuvia Tuomirinteen tiluksista ennen remonttia ja remontin keskeltä. Sitten joskus on kiva vertailla vanhaa ja uutta näkymää :) Tänään hirsien vaihtajat aloittivat hommansa, ja kun alimmat hirret olivat poistettu alettiin isännän ja appiukon kanssa korjaamaan sokkelia. Minä piikkailin olohuoneen alla murtunutta kohtaa irti ja V tuli tarkistamaan joko kelpaa, alettiin siinä sitten miettimään että vieläköhän me tämän vuoden puolella oikeasti siinä olohuoneessa sohvalla laiskotellen telkkaria katsotaan, ja enää on vain muisto siitä kun siellä maassa ryömittiin yltäpäältä kurassa ja purussa. Tuntuu meinaa vähän ikuisuus projektilta tämä. Noh, toisaalta tähän mennessä olemma vain purkaneet, hirren vaihdon jälkeen pääsee tekemään uutta pintaa, ehkäpä sitten alkaa tuntumaan siltä että hommat etenee edes vähän parempaan päin,


Lähtöpisteessä.

Noita epämääräisiä vuorenkilpi puskia löytyy ympäriinsä tonttia, ne saa kyllä kaikki lähteä viimeistään ensikesänä, ja tilalle nurmikkoa.
 Vanhanajan ihana ympäri lasitettu veranta. Odotan jo niitä ihania aamukahvi hetkiä mitä tuolla ensi kesänä pääsee viettämään :)

Keittiö purettuna.

Olkkarissa on vielä pinkopahvit seinillä ja alko-oven puolelta vain vähän keritty hirsiseinää saada näkyviin. Olkkari näyttää kyllä tässä ihanan valoisalta, jos vertaa tämän hetkiseen tilanteeseen kun kaikki seinät on hirrellä.

Kanahäkki rakennus vaiheessa navetan päähän.

Olohuone purettuna.

Liiteri raivattuna, voi sitä tavaran määrää mikä tuota tyhjentäessä valtasi pihamaan..


-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti