.

.

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Sauna


Piha sauna alkaa olemaan sisältä päin valmis, pientä hienosäätöä se vielä kaipaa sisustuksen osalta, näissä kuvissa lattia ei ole vielä öljytty harmaaksi. Itse en tykkää yhtään puunväristä, sävytettynä kylläkin mutta lakattu mänty on vain jotenkin kamalan näköistä. Ulkosaunan sisäpinnat tietenkin oli kauttaaltaan männyn väriä, joten ei auttanut kun laittaa pensseli heilumaan jotta saa saunassa rentoutua kun "silmä lepää", eikä vain ärsytä että tällekkin pitää tehdä jotain..

Pukuhuoneen ovelta katsottuna saunaan, pukuhuone tässä vaiheessa vielä käsittelemättä.

Saunalla pestään kantovedellä, joten ämpärit ovat pakolliset. Muovi ämpärit kun eivät iskeneet niin hankin neljä kappaletta sinkittyjä ämpäreitä pesuveden tekoa varten. Lauteilla olevat kynttilä kupit ovat Ikean kukkaruukkuja, mutta kynttilän valo heijastuu aivan ihanasti mustille seinille, pistimäisestä reikäkuviosta.

Pukuhuone käsiteltynä. Vanha ovenkahva oli puinen ja tosi kulunut joten ostin ruskean valurautaisen kahvan ja suihkautin pikkuisen spraytä, niin tuli aika kiva. :)

Kamalat pyyhkeet! Remontin keskelle ei ole raaskinut viedä parempiakaan..

Tulilatva ja muratti istutus koristaa saunan kuistia.

Ulkopuolen käsittely jää ensikesän hommaksi.

Loppuun vielä uusi aarre, V oli löytänyt tämän riipuksen liiteriä siivotessaan, ja käynyt ostamassa siihen ketjun. Juhannus yönä hän antoi tämän minulle, ja sanoi sen olevan Tuomirinteen emännän koru.


-Marika



2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä kuvia. Riipus oli oikea löytö.
    Hyviä remonttiilmoja ja lepoiltoja.- Blogin löytänyt

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentistasi :) Hyvä jos kuvat ovat hienoja, koska en ole mikään hyvä kuvaaja ja kamerakin on alle satasen pokkari :) Remontointi on ollu niin kovassa vauhdissa, että lepo iltoja ei paljon ole kerinnyt viettämään, sillä blogikin vähän unohtunut.. :/ Mutta syksyä kohti kun mennään ja illat pimenevät, kerkiää kotonakin viettämään aikaa ja alkaa taas päivittelemään kesän tapahtumia :) Mukavaa alkavaa syksyä Sinullekkin blogin löytänyt! :)

    VastaaPoista